Kursdatum

KOMMANDE KURSER
2017: Fredag 10 november kl 17.00 – söndag 12 november kl 16.00 Mundekulla Retreat Center
2018: Lördag 17 februari kl 11.00 – söndag 18 februari kl 16.00 Frötuna gård & Retreat

Innehållet i de bägge kurserna har samma inriktning, men kursen på Frötuna är något kortare och innehåller därför något färre moment. Båda kurserna innebär boende på kursgården.

FrötunaFrötuna Gård & Retreat utanför Uppsala drivs sedan 2001 av Carl och Charlotte Bernadotte. Gården ligger vackert inbäddad i uppländsk natur med utsikt över parker, ängar och Frötunavik. Denna kursgård präglas av sin herrgårdsmiljö och har retreater som inriktning. I kursavgiften ingår ett besök i gårdens SPA-anläggning. Maten är vegetarisk, ekologisk och närproducerad. Närmaste tågstation är Uppsala C. Läs mer om Frötuna här: www.frotuna.nu

MundekullaMundekulla Retreat Center är stilla och vackert beläget, en mil sydväst om Emmaboda i Småland. Anläggningen är perfekt för kurser och retreater i lugn och avskild miljö och genomsyras av ekologiskt tänkande, värme och omsorg där dåtiden möter framtiden. Kursgården erbjuder vackert inredda rum. Köket serverar hälsosam vegetarisk mat och minst 80 % av all mat är ekologiskt producerad. För den som åker tåg är det är enkelt att ta sig till Emmaboda från hela landet. Förbeställ en Mundekulla-taxi för 150 kr/bil, 0471-101 00 Taxi Emma (bokas i förväg).
Läs mer om Mundekulla här: www.mundekulla.se