Om oss/Kontakt

Vi som leder Relationskursen är Susanne Widsell och Tapio Kanerva. Vi var under tre år ledare för en annan relationskurs som hette Par i hjärter. (OBS inte att förväxla med en swingersklubb med samma namn…) I september 2015 höll vi vår sista relationskurs enligt det koncept som CORN, Carin Olavisdotter och Robert Nilsson skapat och som vi fått förmånen att leda sedan 2013. Men Carin gick sorgligt nog bort i augusti 2015 efter en tids sjukdom och kursen fick följa med henne i graven.

Intresset för Carin & Roberts parkurser var alltid stort, kurserna blev snabbt fulla. Det visar att det finns ett behov av en relationskurs av detta slag. Därför erbjuder vi nu, med vår samlade erfarenhet och i samma anda som deras kurs, ”Relationskursen” som en väg till en hållbar kärleksrelation. I februari 2018 höll vi vår 20:e parkurs.

Susanne är kommunikatör, gestaltterapeut och coach och håller olika kurser på temat psykisk hälsa. Tapio har en bakgrund som ledare och coach och håller samtalsgrupper för män.

Vill du veta mer?
Enklaste sättet att komma i kontakt med oss är att skicka ett mail med din fråga till info@relationskurs.nu. Vill du hellre att vi ringer upp dig, ange ditt telefonnummer så ringer vi dig.

SusanneTapio